solutia
descriere
  1. Se aplica o amorsa de beton – doar in cazul in care suportul este friabil – JUB Akrilemulsie, dilutie 1:3, 18kg/gal
  2. Dupa uscarea suportului amorsat  (minim 4 ore la temperatura de 20 grade Celsius) se aplica primul strat de mortar hidroizolant JUB Hidrozol Elastik, 20kg/sac. Pentru acest prim strat amestecul se face cu 6 litri apa/sac. Se aplica cu bidineaua intr-un singur sens.
  3. Al doilea strat de mortar se aplica in sens perpendicular peste primul strat dupa ce amestecul se face cu 4 litri apa/sac. Un sac acopera 30mp.
  4. Peste aceste straturi ce au nevoie de timp de uscare de minim 12 ore la o temperatura de 15-20 grade Celsius trebuie aplicat un strat de termoizolatie. Acest mortar nu poate fi lasat sub actiunea razelor UV.
solutia
descriere
  1. Pregatirea suportului se face prin aplicarea amorsei bituminoase Murexin 111N de la Murexin. Aceasta amorsa este pe baza de solventi, are nevoie de minim 5 grade Celsius in suport si garanteaza hidroizolatia inclusiv la nivelul microfisurilor si porilor betonului.
  2. Dupa 24 de ore se poate aplica masa de spaclu bituminoasa Murexin 2K. Aceasta asigura o foarte buna izolatie impotriva umiditatii solului si a apei fara presiune pentru suprafete verticale. Aceasta solutie este foarte indicata si pentru etansarea stratului de termoizolatie ce se va aplica ulterior.
branduri
PRODUSE