Companie

Echipa noastra reunita in compania Top Mid este o echipa cu experienta in domeniu de peste 15 ani. Ne mandrim cu faptul ca suntem o companie romaneasca, cu produse de calitate, solutii garantate de experienta noastra, dar si de renumele partenerilor nostri si, mai ales, cu serviciile implicite.

Ne straduim sa devenim mai buni, implementam proceduri noi si suntem foarte atenti la nevoile partenerilor nostri. Echipa noastra este impartita in 3 departamente care conlucreaza extrem de bine: vanzari, back-office si logistica.

Livrăm în 24h

Pentru materialele aflate in stoc.

Consultanță gratuită

Iti punem la dispozitie o experienta de peste 15 ani.

ECHIPA DE VANZARI
principalii nostrii parteneri

Producator din Slovenia cu peste 100 de ani de la infiintare – produse Premium pentru finisaje interioare si exterioare, dar si cu solutii pentru renovari, hidro si termoizolatii.

Producator din Grecia – solutii inovative si produse profesionale pentru finisaje si hidroizolatii.

Brand premium pentru produse pe baza de ipsos: tencuieli manuale si mecanizate, gleturi, placi gips carton, sisteme certificate pentru izolatii fonice si rezistente la foc.

Principalul furnizor de solutii in izolatii termice pe baza de vata bazaltica la nivel mondial, cu multa grija pentru mediu si cu o investitie majora intr-o capacitate de productie in Romania.

Producator polistiren expandat de calitate cu 4 fabrici in Romania cu o mare putere de adaptare la piata locala.